Kålsådd

En fantastisk vårdag med sol och blommande vitsippor och sälgar. Värmen steg oss något åt huvudet i växthuset men ändock: vi hann med att så all vår kål!
Alla fick varsitt 96-cellsbrätte att disponera fritt mellan följande sorter: Vitkål (Premiere & Attraction), Rödkål (Red express), Blomkål (Neckarpele), Kålrabbi (Azur star), Bladkål (Red russian & Baltisk röd), Broccoli (Thomson), Brysselkål, Knölfänkål (Zefa fino) samt huvudsallat (red cross) och Bataviasallat (Cardniale). Fröna såddes 1 cm djupt i plantjord och brättena grävdes sedan ner till hälften i växthusbäddarna så att vattnet inte ska dunsta bort från dem.

Annonser

Om Skattungarna

Den här bloggen drivs av de kursdeltagare som går Skattungkursen just nu!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s