Guldklimpar och annat gott

Nu har vi börjat lära oss saker! Klassen drar ut på mystiska uppdrag, försvinner in i jordkällare, diskussioner, stickningar och snö.

Matlagen med Monika har börjat! Vi har sprungit i trappor med potatis, vitkål, morötter och annat ur jordkällaren, och lyckats göra alla möjliga och omöjliga rätter och röror. Ibland sänder vi en tacksam tanke till andra års kursare (tack för gott äppeljox, syrningar, teer m.m!).
Det har varit mycket matlagande, bakande, smakande + potatis (Hörni klassen vet ni om att ni ätit nästan samma råvaror varje dag…? Hemliga ingredienser: Monikas Ekologiska Matlagningsglädje + diverse variations-inspiration och finurliga knep).

/ Johanna

Annonser

Om Skattungarna

Den här bloggen drivs av de kursdeltagare som går Skattungkursen just nu!
Det här inlägget postades i Matlagning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Guldklimpar och annat gott

  1. mustmas93 skriver:

    ”diverse variations-inspiration och finurliga knep”! Härlig formulering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s